Welk tapijt voldoet aan uw eisen?

Vraag het een van onze medewerkers.
Bel vrijblijvend: +31 (0) 35 60 30 167

StageCarpet / Beurstapijt.nl

Uw leverancier van voordelig beurstapijt

StageCarpet is leverancier van voordelig beurstapijt en evenemententapijt, rode lopers en tijdelijke vloerbedekking. Wij bieden tapijt aan in diverse kleuren en afmetingen en hanteren snelle levertijden. Het tapijt dat wij aanbieden is geproduceerd van naaldvilt en heeft een pre-coated backing.

Tevens voldoet het door ons aangeboden beurstapijt aan de kwaliteitsnorm Bfl- S1 dat staat voor de brandveiligheid van dit product. Vraag per product naar de individuele normeringen, deze kunnen per soort verschillen.

Diensten

Naast het leveren van beurs- en evenemententapijt kan StageCarpet tevens het leggen op locatie verzorgen. Onze jarenlange ervaring en kennis binnen dit vakgebied maakt StageCarpet tot een uitstekende partner om mee samen te werken.

De prijzen van het leggen van beurs- en evenemententapijt op locatie zijn op aanvraag.

Voor meer informatie aangaande deze prijzen kunt u contact met ons opnemen.

STAGE CARPET / BEURSTAPIJT.NL

Aanvullende informatie

StageCarpet heeft altijd diverse kleuren en kwaliteiten tapijt voorradig welke direct leverbaar zijn. Indien u wenst te bestellen kunt u per e-mail of telefonisch uw bestelling plaatsen. Betaling dient voorafgaande aan de levering te zijn voldaan, of bij afhalen per PIN/ contant. Levertijden van ons beurs- en evenemententapijt zijn afhankelijk van de grootte van de order en het postcodegebied.

Voor grotere bestellingen (vanaf 500M2) raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij kunnen met u de mogelijkheden en levertijden bespreken.

Het kan bij restpartijen voorkomen dat er geen brandveiligheidcertificaat beschikbaar is.
Daarnaast is het niet uitgesloten dat er productiefouten in voor kunnen komen.
Het is niet mogelijk restpartijen, om welke reden dan ook, te retourneren.

Let op: De getoonde afbeeldingen zijn een indicatie van de kleuren in de werkelijkheid.